Αποστολή Παραγγελίας

Δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας 

Αποστολή με Courier

Τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν για όλες τις παραγγελίες άνω των 50€ ανεξάρτητα από την τοποθεσία αποστολής. Σε εμάς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ΕΛ.ΤΑ courier, Γενική Ταχυδρομική και Speedex.

Για παραγγελίες κάτω των 50€ συμβουλευτείτε τον παρακάτω τιμοκατάλογο


Μεταφορικά έξοδα


ΕΛ.ΤΑ 
Courier


Speedex


Γενική Ταχυδρομική

Εντός Αττικής

2,50 ευρώ

Εκτός Αττικής

3,00 ευρώ

Αντικαταβολή

1,80 ευρώ

Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση της τάξης του 1,20€. Οι χρόνοι παράδοσης των αποστολών κυμαίνονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, τον τόπο παράδοσης τους καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχει το κάθε τοπικό υποκατάστημα courier. Σε γενικές γραμμές ο πελάτης παραλαμβάνει εντός 2 εργάσιμων ημερών μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Παραγγελίες που έχουν ως τελικό προορισμό νησιά  ή δυσπρόσιτες περιοχές φτάνουν στην πόρτα σας εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία. Η επιλογή αυτή είναι δυνατή για παραδόσεις εκτός Αττικής ενώ δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός ως προς το βάρος ή τον όγκο. Το κόστος υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα βάσει του όγκου της παραγγελίας. Η επιλογή του πρακτορείου γίνεται αυτόματα από το σύστημα και ο πελάτης ενημερώνεται σχετικά με αυτή τηλεφωνικώς. Μια παραγγελία μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο εαν έχει προπληρωθεί· δεν υπάρχει δηλαδή δυνατότητα αντικαταβολής. Μπορείτε να προπληρώσετε την παραγγελία μέσω Paypal, με τη χρήση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτα ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Για να δείτε τους λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών πατήστε εδώ. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις μεταφορικές εταιρείας που εξυπηρετούν την περιοχή σας.

Ο πελάτης παραλαμβάνει την παραγγελία του από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας εντός 5 ημερών από την ολοκλήρωσή της. Σε περίπτωση που επιθυμεί παράδοση στη διεύθυνση κατοικίας του αυτό γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο της μεταφορικής και ενδέχεται να έχει επιπλέον χρέωση η οποία αποπληρώνεται κατά την παράδοση.

Για την μεταφορά από την αποθήκη μας στα γραφεία της μεταφορικής δεν υπάρχει χρέωση.

Σε περίπτωση συνεργασίας σας με κάποια μεταφορική εταιρεία μπορείτε να επιλέξετε τον δεύτερο τρόπο: "Επιλέγω την μεταφορική μου". Το καλάθι δεν θα υπολογίσει αυτόματα τα έξοδα αφού αυτά θα διαμορφωθούν κατόπιν της δικής σας επικοινωνίας με το πρακτορείο. Στα σχόλια της παραγγελίας μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία της μεταφορικής. 

Παραλαβή από το Κατάστημα
Οι παραγγελίες επεξεργάζονται στην αποθήκη και όχι στο φυσικό κατάστημα, ως εκ τούτου ο πελάτης οφείλει να έχει είτε καλέσει στο 210-3219329 για τηλεφωνική κράτηση είτε ολοκληρώσει την παραγγελία στο allwater.gr. Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στις αποθήκες του allwater.gr ο πελάτης ενημερώνεται (τηλεφωνικά-viber) για την ακριβή ώρα από την οποία η παραγγελία του θα βρίσκεται στο κατάστημα.

Κατά την παραλαβή είναι απαραίτητο να βρίσκεται στην κατοχή του πελάτη ο αριθμός της παραγγελίας του. Χωρίς παραγγελία υπάρχει αβεβαιότητα για την διαθεσιμότητα των προϊόντων του eshop στο κατάστημα καθώς επίσης υπάρχει περίπτωση η τιμή να είναι διαφορετική.  

Παράδοση με δικά μας μέσα - Allwater Delivery
Για να καλύψουμε τις καθυστερήσεις που υπάρχουν λόγω φόρτου εργασίας των εταιριών courier, παραδίδουμε με δικά μας μέσα τις παραγγελίες σας στην Αττική*, ώστε να φτάσουν οι παραγγελίες σε εσάς γρήγορα και με ασφάλεια. Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα βάσει ΤΚ. Για την περιοχή του Κέντρου και τα κοντινά προάστια το κόστος των μεταφορικών είναι 5 ευρώ, ενώ για το υπόλοιπο της Αττικής 10 ευρώ.

Οι παραγγελίες φτάνουν σε εσάς σε 1 ως 5 μέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για τις λεπτομέρειες της αποστολής.