Ακύρωση Παραγγελίας

 

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία με τους παρακάτω τρόπους:

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Ηλεκτρονικών Πωλήσεων στο 210 3219239 (αστική χρέωση) ή μέσω e-mail: [email protected] και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

  1. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στην κάρτα σας και μπορεί να αργήσει ως και τρεις (3) εργάσιμες μέρες.
  2. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στον λογαριασμό σας και μπορεί να πάρει ως και τρεις (3) εργάσιμες μέρες.


Μετά την παραλαβή του προϊόντος, έχετε το δικαίωμα:

i) είτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, ακόμη και επειδή απλώς αλλάξατε γνώμη. Ειδικότερα, σε αυτήν την περίπτωση δικαιούσθε είτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν. 

ii) είτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο, σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή προϊόντος με έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, κατ’ εφαρμογήν των όσων ορίζονται στους τρόπους επιστροφής προϊόντων.